Jsme pyšní na to, že jsme cukrárna s vlastní výrobou, vlastními recepturami a přesvědčením o kvalitě každého jednotlivého výrobku.
Právě zmiňovaná kvalita je při výrobě a volbě surovin pro finální podobu a chuť výrobků tím nejdůležitějším faktorem. Při výrobě náplní používáme zásadně „pravou" živočišnou šlehačku.
V době, kdy je obecně kvalita surovin a výrobků na poměrně nízké úrovni, chceme vyniknout právě touto myšlenkou. Chceme oslovit lidi, kterým tento stav není lhostejný. Chceme přesvědčit i ty, kteří ať už z jakéhokoli důvodu sáhnou po „balených" výrobcích v supermarketu, že i v cukrářských výrobách jsou někdy až propastné rozdíly, byť ty poctivé, jsou jen nepatrně dražší. Rádi bychom vám ukázali či připomenuli dobu, za které se vyráběly pouze poctivé výrobky a bylo to samozřejmostí - nejednalo se o žádný luxus, či nadstandard, neboť výrobce i obchodník si uvědomoval, že nespokojený zákazník u něj již více nenakoupí.
Naší předností je otevírací doba sedm dní v týdnu od 10 do 17 hodin, včetně státních svátků a možnost výroby šlehačkových dortů na počkání do 15 min.
Velký výběr zákusků po celý den i před zavírací dobou. Zmrzlina vlastní výroby plná ovoce.